نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت Reviewed by Momizat on . نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت نحوه آشپزی و آموزش سوپ خامه ای به دو شکل در این قسمت از آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه سوپ خام نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت نحوه آشپزی و آموزش سوپ خامه ای به دو شکل در این قسمت از آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه سوپ خام Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت

نحوه آشپزی و آموزش سوپ خامه ای به دو شکل

در این قسمت از آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه سوپ خامه ای ذرت شیرین قرار داده شده است از این سوپ برخی همانند سوپ رشته برای مهمانی هایشان استفاده می کنند

سوپ خامه ای ذرت شیرین

مواد لازم سوپ خامه ای

روغن نباتی : ۱ قاشق غذاخوری

سیر له شده : ۳ حبه

ریشه زنجبیل تازه رنده شده : ۱ قاشق چای خوری

عصاره مرغ : ۷۰۰ میلی لیتر

کنسرو ذرت شیرین خامه ای : ۳۷۵ گرم

سس ماهی تایلندی : ۱ قاشق غذاخوری

گوشت کنسرو میگو آبکش شده : ۱۷۵ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

شوید تازه خرد شده جهت تزیین : مقداری

فلفل قرمز جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سوپ خامه ای

۱٫ روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده , سپس سیر را اضافه نموده و یک دقیقه هم بزنید .

۲٫ در میهن گرام قرار داده شده که زنجبیل را به قابلمه اضافه نموده , عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید .

۳٫ سس ماهی , گوشت میگو , نمک و فلفل را اضافه نمایید .بعد اجازه دهید سوپ به جوش بیاید .

۴٫ تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه نمایید , به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید .

در میهن گرام قرار داده شده که اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند .

۵٫ سوپ خامه ای ذرت شیرین را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری ریخته

سپس با گشنیز روی آن را تزیین نمایید , فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید .

سوپ خامه ای ذرت شیرین مثل اجناس داخل قفسه های فروشگاه ها همیشه در دسترس است و در یک چشم به هم زدن آماده می شود .

در میهن گرام قرار داده شده اگر دوست دارید می توانید از برش های گوشت میگو منجمد نیز استفاده نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

طرز تهیه سوپ خامه ای,آموزش سوپ خامه ای,سوپ خامه ای,سوپ

نحوه آشپزی و آموزش سوپ خامه ای به دو شکل

در این قسمت از آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه سوپ خامه ای ذرت شیرین قرار داده شده است برخی از افراد سوپ ار هم تزیین می کنند و بعد آن را سرو می کنند تزیین سوپ به شکل های مختلفی می باشد.

سوپ خامه ای مرغ

مواد لازم سوپ خامه ای

کره : ۴ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم

عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر

ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری

نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه سوپ خامه ای

۱٫ در ابتدا کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .

۲٫ سپس رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

۳٫ محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند .

پس از خنک شدن مواد سوپ , در میهن گرام قرار داده شده که آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

۴٫بعد باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۵٫ ترخون را به مواد بیافزاید , سپس سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

۶٫ سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , می توان ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد .

برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , در میهن گرام قرار داده شده که خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

منبع: آوای سلامتی

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی به دو شکل متفاوت

 

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا