نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی Reviewed by Momizat on . نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی نحوه آشپزی و آموزش ترشی چغندر مناسب برای مهمانی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی نحوه آشپزی و آموزش ترشی چغندر مناسب برای مهمانی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

طرز تهیه ترشی چغندر,ترشی چغندر,آموزش ترشی چغندر,ترشی

نحوه آشپزی و آموزش ترشی چغندر مناسب برای مهمانی

در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی قرار داده شده است

مواد لازم ترشی چغندر

چغندر                           ۱ کيلو
سرکه                           ۱کيلو
گل پر                            ۱ قاشق مربا خوري
فلفل سياه نيم کوب          ۱قاشق چايخوري
موسير و سير                  ۵۰ گرم

طرز تهیه ترشی چغندر

برای تهیه ترشی چغندر در ابتدا چغندر ها را بشوييد.روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاک کنيد.

از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است.

بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد.

حال اگر آن نوع موجود نبود و يا کم بود.

مي توانيد چند عدد چغندر پخته پررنگ و يا خام رنده کرده،تا رنگ چغندرها تعادل پيدا کند.

در اینجا بیان می کنیم که چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سرکه بپزيد.

اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود.اما دوام آن کمتر شده و سريعتر کپک خواهد زد.

اگر چغندر ها با سرکه پخته شود ،رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر مي شود.

سپس وقتي چغندر ها کامل پختند.مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشکال مختلف در آوريد.

براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده کنيد.

در اینجا بعد از شکل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته،به اندازه اي که به طور کامل سرکه روي چغندرها را بپوشاند،سرکه اضافه مي کنيم.

ببینید به ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذا خوري نمک به آن اضافه کنيد.

مقدار نمک را بسته به ذائقه تان سرکه،مي توانيد کم يا زياد کنيد.

لابه لاي چغندر ها مقداري گلپر، موسير،سير و فلفل قرار دهيد.

درب شيشه را محکم بسته و در يخچال نگهداري کنيد.

نکته ای که در اینجا گفته شده از آنجايي که ترشی چغندر نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم ورنگ خود را از دست مي دهد،بهتر است هميشه در جاي خنک نگهداري شود.

نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا