طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی Reviewed by Momizat on . طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی آشپزی:طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است کیک ها داراری طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی آشپزی:طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است کیک ها داراری Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی

آشپزی:طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است کیک ها داراری انواع مختلفی هستند

مواد لازم جهت تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه

۱٫ پودر کاکائو                                   ۵۰ گرم
۲٫ آب جوش                                    ۱۵۰ میلی لیتر
۳٫ تخم مرغ بزرگ                               ۶ عدد
۴٫ شکر دانه ریز                                ۳۵۰ گرم
۵٫ آرد بکینگ پودردار                            ۳۰۰ گرم
۶٫ کنسرو ۴۰۰ گرمی انبه                    ۲ عدد
۷٫ آرد ذرت                                       ۱ قاشق چای خوری
۸٫ خامه پرچرب                                 ۴۲۵ میلی لیتر
۹٫ شکلات خالص رنده یا ورقه شده        ۷۵ گرم

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه

۱٫ یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید .

۲٫ پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید .

۳٫ تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند . سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .

۴٫ مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد .

۵٫ بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به ۳ لایه تقسیم نمایید .

۶٫ آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و ۱/۴ آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود .

۷٫ باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و ۱/۴ آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید .

اگر روی کیک پخته شده برآمده بود , آن را ببرید , کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید . هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد .

منبع:آوای سلامتی

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه مجلسی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا